Ανακοινώσεις: Ελληνική Έκδοση  English Version
Βρίσκεστε Εκδηλώσεις
Παραδοσιακό γλέντι του Ομίλου στο Φιλίππειο 8-6-2015 Παραδοσιακό γλέντι του Ομίλου στο Φιλίππειο 8-6-2015

8-6-2015

                                                         Δελτίο τύπου

Με τεράστια επιτυχία  πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 8:30 στο τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), το παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ» σηματοδοτώντας την λήξη της φετινής χρονιάς.

Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Γ κ. Γιώργος Δόντσιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους χοροδιδασκάλους Χρήστο Κατσαφυλούδη και Αναστασία Κεχαγιά για το ζήλο και την υπευθυνότητα που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης την 3-6-2015 Πρώτο καλοκαιρινό φεγγάρι με θέμα «Χορεύοντας και τραγουδώντας την Ελλάδα μας»  όπου συμμετείχε το σύνολο των χορευτών του ομίλου. Ευχαρίστησε ολόψυχα τα παιδιά και τους χορευτές  για το χρόνο που αφιέρωσαν και μάλιστα εν μέσω αυξημένων σχολικών υποχρεώσεων για την προετοιμασία της παράστασης, τους γονείς  τα μέλη  και τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις σε καιρούς χαλεπούς και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της παράστασης.

Η ορχήστρα πλαισιώθηκε από τους Παύλο Ματρακούλια (κλαρίνο), Θεόδωρο Σιταρά (τρομπέτα), Παπαδόπουλο Αντώνη  (κρουστά), Ζιμπίδη Δημήτρη (πλήκτρα), Τζανέτη Δημήτρη (κιθάρα), Παναγιώτη Χερχελετζή (μπουζούκι),  Άννα Κανσίζογλου( τραγούδι), ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν και η συμμετοχή του Γιάννη Μακεδόνα (τραγούδι).

  Η καλή παρέα και η διάθεση για λίγη ξενοιασιά και χαλάρωση από την προβληματική καθημερινότητα που για αρκετό πλέον διάστημα βιώνουμε, είχε ως αποτέλεσμα την απογείωση της διασκέδασης ασταμάτητα μέχρι αργά.
 
Το Δ. Σ. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενισχύοντας και με αυτό τον τρόπο τον όμιλό μας, επίσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες που προσέφεραν τα υπέροχα και πλούσια εδέσματα, την οικογένεια Τουκαντζή για την χορηγία κρασιού, τους μουσικούς-τραγουδιστές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, το τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), σε όλους όσους μέσα από τα blogs και τα ΜΜΕ κοινοποίησαν την εκδήλωση στο κοινό της πόλης μας και σε όποιον συνετέλεσε καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της όμορφης αυτής βραδιάς.

Η συμπαράσταση όλων σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.

                                                               ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
                                                                      ΤΟ ΔΣ

Φωτογραφίες Εκδήλωσης
Φεστιβάλ
Συμμετοχή του συλλόγου σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος.
Ιστορικά Στοιχεία
Η ιστορία της Μακεδονίας και της ευρύτερης περιοχής.
www.eogpella.gr

Πρόσφατες Εκδηλώσεις

Συμμετοχή του Ομίλου στην περιφορά Επιταφίου Ι.Μητρόπολης 22-4-22

Μέρα απόλυτου πένθους η σημερινή για όλη την Χριστιανοσύνη...

Ετήσιος χορός 22-2-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ...

 

Φεστιβάλ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ο Όμιλός μας συμμετείχε την 9 Απριλίου 2017 με το εφηβικό τμ...

 
Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών "Η Πέλλα".
Designed/Powered By:e-volution software