Ανακοινώσεις: Ελληνική Έκδοση  English Version
Βρίσκεστε Εκδηλώσεις
Συμμετοχή του Ομίλου μας μας στις 2ήμερες εκδηλώσεις του ΠΣ Μ. Αλέξανδρος Συμμετοχή του Ομίλου μας μας στις 2ήμερες εκδηλώσεις του ΠΣ Μ. Αλέξανδρος

2-12-2023

Ο Όμιλος μας συμμετείχε την 2 Δεκεμβρίου 2023 με χορούς από την περιοχή της Αλμωπίας, στις  διήμερες εκδηλώσεις για τις Ελληνικές κοινότητες της διασποράς  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος (Σύνδεσμος για την ανάπτυξη της Ελληνογερμανικής Φιλίας) "Μέγας Αλέξανδρος", που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου  Γιαννιτσών,  με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Πρόεδρό του κ. Ιωάννη Παπαστόϊτση ο οποίος παρουσίασε μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας από όλες τις χώρες και τις εκδηλώσεις με τις ελληνικές κοινότητες.

Στην ομιλία του, συναισθηματικά φορτισμένη, έκανε έναν απολογισμό για το τριακονταετές έργο του Συνδέσμου. Οι παριστάμενοι άκουγαν εντυπωσιασμένοι για το σπουδαίο πολιτιστικό αυτό έργο του, το οποίο δυστυχώς δεν είχε προβάλει όλα αυτά τα χρόνια.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους και ως ομιλητές ο Δήμαρχος του χωριού Μπελογιάννης της Ουγγαρίας κ. Κωνσταντίνος Ριζογιάννης, καθώς και ο Καθηγητής του τμήματος Νεοελληνικών Σπουδών του πανεπιστημίου Βελίκο Τίρνοβο της Βουλγαρίας κ. Δημήτριος Ρούμπος (συνοδευόμενος από την σύζυγό του). Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παραστεί και ο καθηγητής του τμήματος Νεοελληνικών Σπουδών του πανεπιστημίου Βουκουρεστίου κ. Tudor Dinu.

Η πρώτη ημέρα έκλεισε με χορευτικά του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών η ΠΕΛΛΑ, υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος Χάλκινα Ηχοχρώματα.

Θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση , σε όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα στους χορευτές και τις χορεύτριες μας που ήταν όλοι-ες εξαιρετικοί !!!

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρό κ. Ιωάννη Παπαστόϊτση
για την πρόσκληση συμμετοχής προς τον Όμιλο μας !

Θερμές ευχαριστίες στους μουσικούς μας (Χάλκινα Ηχοχρώματα) που συμμετείχαν, χαρίζοντας εξαιρετικό Μακεδονικό ηχόχρωμα στην εκδήλωση !!!
Φωτογραφίες Εκδήλωσης
Φεστιβάλ
Συμμετοχή του συλλόγου σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος.
Ιστορικά Στοιχεία
Η ιστορία της Μακεδονίας και της ευρύτερης περιοχής.
www.eogpella.gr

Πρόσφατες Εκδηλώσεις

Κοπή Βασιλόπιτας του Ομίλου 14-1-2024.

          ...

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών ''Η ΠΕΛΛΑ'' στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών ''Η Π...

 

Φεστιβάλ

6ο Παγκόσμιο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ στα Γκραν Κανάρια !

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυ...

 
Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών "Η Πέλλα".
Designed/Powered By:e-volution software